008 APARTMENTS

We were asked by a developer to create a new identy for all the communal and commercial spaces connected with a new Residential project just outside Seoul.

2012
The Gwanggyo New Town Office-tel project is divided into two proposals. Firstly we developed a design for the communal areas of the complex: which consisted of a plinth design as well as a new pavilion building. The second part of the commission involved the development of the new identity for the Office-tel apartments based on our “Open Living” concepts.
DATE
November 2010

STATUS
Commission

PROGRAMME
Mixed Use, Officetel

SITE
Seoul, Korea

AREA
2,000 m2

TEAM
Peter W Ferretto, Young Rock Kim, Taeho Kim
036 SPACE
035 FACADE
037 SEOSOMUN
016 BUS STOP
034 ANDERSEN
004 OSLO MUSEUM
032 POTTERY
048 MYEONGDONG PARK
022 UN SEGRETO
032 POTTERY II
Back to Top